Welcome to San Martino Liqueurs
From Sardinia we got its colors, its soul, its essence .. on a path of passion and respect for tradition, to guarantee every single peculiarity, so to tell his story and to appreciate San Martino products from precious palates.
San Martino was born in 1987 as a factory of crafts liqueurs and is distinguished immediately for quality and genuineness by entering the market with the first liquors such as Red Myrtle, White Myrtle, Limoncello, Filu'e Ferru.
Thanks to the enthusiasm of Maria Antonietta and Alessandro, owners and managers of the company and their sons Gabriele and Simone, who have been able to intertwine culture, love and art, the San Martino has become an important productive reality, gaining both the island market, mainly to tourist vocation, with different lines of traditional bottles and finely hand-painted, and the peninsula market and abroad.
Premio alla carriera Sardinia Food Awards 2024
Il Mirto Bianco di Sardegna San Martino nella classifica dei "Migliori Mirto Bianco della Sardegna 2024" per "Vinodabere".
Il Mirto Bianco di Sardegna San Martino ottiene la Standing Ovation con punteggio di 99/100 nella classifica dei "Migliori Mirto Bianco della Sardegna 2024" per "Vinodabere".
Il colore verde naturale con riflessi paglierini, il sapore secco, selvatico, avvolgente, il suo profumo intenso, sono ottenuti da un infuso di foglie fresche di mirto selvatico sardo raccolte a mano nei mesi primaverili, nelle montagne della Sardegna da esperti raccoglitori.
Oggi il Mirto Bianco di Sardegna San Martino è sempre più apprezzato e sta ottenendo il successo che ha il mirto rosso di Sardegna.
Ristoamare 2024 - Olbia